top of page
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
majaføll-1.jpg

Hvem er Maja?

Jeg heter Maja, er 27 år og fotograf på Tynset med kjærlighet for det norske.

Hele barndommen min har vært fylt med dyr. Jeg er oppvokst på gård i Alvdal sammen med foreldre, besteforeldre, to eldre søsken, ku, katt, hund, sau og hest. Sistnevnte har jeg kanskje vært litt for opphengt i - det kom nemlig ikke hest på gården før jeg kjøpte min første hest som konfirmant. 

Hesten har vært det viktigste elementet til hvor jeg som fotograf er nå, og fokusområdet mitt er de særnorske hesterasene. Disse er utrydningstruede og på randen til å forsvinne. Godt avlsarbeid av engasjerte hesteeiere gjør at disse rasene såvidt overlever med mindre enn 200 fødte føll i året. Arbeidet mitt er å promotere disse rasene i medier slik at det når ut til mennesker også utenfor den norske landegrensen


Mennesket har vært avhengig av hesten i århundrer. Tidene har forandret seg, men kjærligheten mellom hest og menneske er der ennå - bare i en mer moderne setting. Å dokumentere denne kjærligheten har videre ført meg til barne- og bryllupsfotografering. Jeg føler meg heldig og privilegert når dere ønsker meg som fotograf. 


Jeg er utdannet barnehagelærer, og jobber deltid med foto.

Jeg er bosatt på Tynset og tar på meg kundeoppdrag i hele landet

About
Portfolio
NBajas-3.jpg

Naustvoll Bajas 

Gullfaxi

Hvorfor Gullfaxi?

Hva betyr det?

Gullfaxi/Gullfakse kommer fra Norrøn mytologi. I oversatt betydning fra islandsk betyr det "golden mane". Gullfaxi var hesten til jotnen Rungne, og var den raskeste hesten i hele Jotunheimen. 

 

NBajas-14.jpg
bottom of page