top of page
marioganders-85.jpg
Bryllup

Jeg fikk min første forespørsel om å fotografere i bryllup våren 2016. Det var en uforglemmelig opplevelse. Jeg fungerer som en blanding av kunst og portrettfotograf, og syns det er like spennende å dokumentere brudeparet som omgivelsene rundt et bryllup

Nedenfor finner dere priser til forskjellige pakker og ofte stilte spørsmål. Om dere ønsker å ta en titt i porteføljen min kan dere trykke her.  

Viktig info 20.04.2021 - Fra og med sommeren/høsten 2021 kommer jeg til å utvide tilbudet mitt så bryllupspakkene mine rommer mer. Er du nysgjerrig på hva de nye pakkene inneholder kan du sende meg en e-post via kontaktskjema nederst på siden.

Bilde3.jpg

PAKKE 1

1 time

Dette passer til parene som kun ønsker å ta brudebildene. Vi møtes på avtalt location etter vielse. Dere får 25 ferdigbehandlet og høyoppløselige bilder levert i eget galleri. 

 

kr 6000,- 

inkl. mva

Reisekostnader kommer i tillegg.

Bilde 66.jpg

PAKKE 2

2-3 timer

Denne pakken er perfekt for vielse og brudebilder. Jeg møter opp i god tid før vielsen for å få oversikt og fotograferer under vielse og på kirketrappen. Etter dette møtes vi på avtalt location for brudebilder. Du får 45 ferdigbehandlet og høyoppløselige bilder levert i eget galleri. 

kr 8500,- 

inkl mva

Reisekostnader kommer i tillegg.

21.jpg

PAKKE 3

4 - 5 timer

Dette er halvdagsfotografering hvor jeg følger brud og/eller brudgom før, under og etter vielse. Senere drar jeg dit seremonien skal være og får bilder av omgivelser, gjester, pynt og ankomst. Du får 100 + ferdigbehandlet og høyoppløselige bilder levert i eget galleri. 
 

kr 15 000,- 

inkl mva

Reisekostnader kommer i tillegg. 

Hva tilbyr jeg?

KONTAKT
Når dere tar kontakt med meg holder vi kontakt via mail, tlf eller facebook.   

PLANLEGGING 
Når vi har snakket sammen om stort og smått avtaler vi et møte. Dette skjer gjerne 1 måned før bryllupet. Her går vi gjennom forventninger både til fotograf og brudepar og drar gjerne ut på ønsket location. Når møtet er ferdig skal alt være planlagt og dere skal være trygg på hva som skjer på den store dagen. På møtet går vi også gjennom en guide laget av meg på hvordan dere forbereder dere til dagen. 

Er det lang reisevei for meg kan et møte tas over skype eller tlf.

MaritogHenning-25.jpg

ETTERBEHANDLINGSTID
I etterkant av bryllupet plukker jeg ut de beste bildene som jeg viser frem i et galleri her på siden min. Prøvebildene ligger ute i 3 uker før dere velger hvilke dere vil ha.

Behandlingstid tar ca 5-7 uker avhengig av sesong.Er det mer dere lurer på før dere tar kontakt? Se FAQ. 


 

Ledige tider til bryllupsfoto i 2022

Design uten navn (1).png

Ofte stilte spørsmål

Når skal vi booke? 
Så tidlig som mulig. De fleste booker fotograf allerede ett år i forveien. Jo tidligere dere kommer til meg, jo enklere er det for meg å sette av datoen. 

Hva gjør vi om været ikke er helt på vår side? 
Været er ikke alltid på vår side, men vi gjør det beste ut av det vi har. På møtet vi har legger vi til rette for hva vi gjør hvis det blir dårlig vær. Hva kan vi ta med for å gjøre det mer behagelig? Kan vi trekke inn? Det finnes utallige props som passer perfekt for en regnværsdag. 
- Husk -
Det er deres dag, og været kan man ikke gjøre noe med. Været plager ikke meg, for jeg er der for å gjøre dagen deres perfekt enten det er i sol, regn, tåke, storm eller sludd. Likevel, det skader ikke å investere i en penere paraply som kan være med på bildene. 

Jeg er ikke komfortabel foran kamera, hva gjør jeg? 
Dette er også en av grunnene til at jeg ønsker å møte brudepar på forhånd. Jeg vil speile livene deres slik at dere får de bildene dere ønsker. Når vi møtes over en kaffe får jeg et bedre innblikk i hva dere ønsker, og dere får hilse på meg og vet hva jeg forventer og hva dere kan forvente av meg. 
Vi legger opp fotograferingen så det blir så naturlig som mulig. Istedenfor å stille opp for fotografering kan vi for eksempel gå en liten tur samtidig som vi fotograferer. 
De fleste tar også med seg forlovere og god mat og drikke på shooten. 

Når kan vi forvente å få bildene? 
Behandlingstid er ca 5-7 uker avhengig av sesong, men jeg kan være behjelpelig til å gi dere et lite utvalg tidligere hvis dere ønsker å sende ut takkekort ganske snart etter bryllupet. 
Prøvebildene legges ut i et galleri her på nettsiden min. Dette er passordbeskyttet slik at det kun er dere som får tilgang. 

Hva om vi ønsker flere bilder enn det som er inkludert i pakken? 
Det er selvfølgelig mulig å bestille flere bilder utenom pakkeprisen. 

Bildene fra bryllupet deres ligger lagret hos meg i 2 år etter datoen slik at dere har mulighet til å kjøpe flere.

Trenger du noe å spise? 
Nei, jeg ordner meg selv. På korte fotograferinger på 1-3 timer har jeg ikke behov for matpause, men på lengre shooter trenger jeg også en liten pause.  

Vi skal ikke gifte oss i Alvdal eller Trondheim. Reiser du? 
Ja! Jeg reiser dit dere ønsker at jeg skal komme. Reiseutgifter må dekkes. 
Har du flere spørsmål som ikke står her? Ta kontakt med meg og spør! 

Annet...

Reisekostnader 
Reisekostnader må dekkes for reise. Jeg tar betalt 5,- pr km. Om reisen er lang må overnatting og transport dekkes.

Markedsføring
Med mindre annet er avtalt vil bildene bli brukt på nettside, facebook, instagram etc. for egen markedsføring. 
 

KONTAKTSKJEMA

Du kan forvente svar innen 48 timer. Litt lenger hvis det er helg

Takk for at du tar kontakt!

bottom of page