top of page
Tone08.jpg

Livsstil 

Jeg fotograferer i alle ulike settinger. 

Lurt å tenke på...

Hva bør vi tenke på før fotografering?
Det er veldig vanlig og ta bilder av babyen med mindre klær på. Tenk komfort! Derfor er det lurt at dere skrur opp temperaturen et par hakk til. Det er som regel godt og varmt fra før av, men litt mer varme er bare fint, for babyen skal ikke fryse. 

Tenk rekvisitter. Hva skal barnet ha på seg? Hvordan skal vi ta bildene? Jeg tar kun bilder i naturlig lys, så da bør dere tenke på hvor det er mest lys og eventuelt rydde unna møbler om det står noe i veien.

Det er også lurt å ta av klær en liten halvtime før selve fotografering slik at huden får puste. 


Kan søsken være med på bildene?
Selvfølgelig, alle kan være med! Søsken, foreldre, husdyr osv. Det er dere som bestemmer hvordan vi skal ta bildene. Babyen er likevel i sentrum. Det skal være ro og lite forstyrrelser.

Hvor mye tid skal vi bruke? 

Den tiden det tar! Prisen er satt, og den varieres ikke etter tidsbruk. Alle barn er forskjellige, så vi kan bruke to timer eller vi kan bruke fire. Jeg pleier å sette grensen på fire timer og har ikke vært med på å bruke lenger tid enn det. Husk at det skal være tid til amming, kosing, byssing og bleieskift. Og kanskje en kaffe! 

Når skal vi ta bildene? 
De fleste nyfødtbildene tas når babyen sover, så det kan være lurt å velge et tidspunkt på dagen hvor babyen sover lengst. Om babyen også skal være våken er det lurest og ta bilder sovende først, for så og ta våkenbilder etterpå. 


 

nok 1500,- 

Reisekostnader kommer i tillegg,

Prisen inkluderer 7 etterbehandlede bilder i høy oppløsning. Visningsbilder blir lagt i et lukket galleri på nettsiden og vil være tilgjengelig i to uker for dere til å bestemme hvilke bilder dere vil ha. Med mindre annet er avtalt vil bilder kunne bli brukt til egen markedsføring. 

Ekstra bildesett med 5 bilder koster 500,- per sett. 

 

Pris for fotografering...

Book her
Eira05.jpg

HAR DU FLERE SPØRSMÅL? 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Jeg besvarer alle spørsmål! 

bottom of page