Nyfødt

baby- og barnefotografering

Barnefotografering

Babyfotografering skjer i deres hjem. Vi setter av den tiden som trengs, som gjerne er 1,5-3 timer. Når det kommer til babyfotografering er jeg ikke den som stresser. Barnet skal være i sentrum, og det skal være tid til å slappe av, amming, og kanskje en liten kaffekopp. De aller beste øyeblikkene oppstår når alt går i den vanlige tralten.

Fotografering av baby skjer gjerne innenfor de tre første ukene etter at barnet er født. På denne tiden sover de mye, har fortsatt nyfødtpregene og de er lette og forme. 

Lurt å tenke på...

Hva bør vi tenke på før fotografering?
Det er veldig vanlig og ta bilder av babyen med mindre klær på. Tenk komfort! Derfor er det lurt at dere skrur opp temperaturen et par hakk til. Det er som regel godt og varmt fra før av, men litt mer varme er bare fint, for babyen skal ikke fryse. 

Tenk rekvisitter. Hva skal barnet ha på seg? Hvordan skal vi ta bildene? Jeg tar kun bilder i naturlig lys, så da bør dere tenke på hvor det er mest lys og eventuelt rydde unna møbler om det står noe i veien.

Det er også lurt å ta av klær en liten halvtime før selve fotografering slik at huden får puste. 


Kan søsken være med på bildene?
Selvfølgelig, alle kan være med! Søsken, foreldre, husdyr osv. Det er dere som bestemmer hvordan vi skal ta bildene. Babyen er likevel i sentrum. Det skal være ro og lite forstyrrelser.

Hvor mye tid skal vi bruke? 

Den tiden det tar! Prisen er satt, og den varieres ikke etter tidsbruk. Alle barn er forskjellige, så vi kan bruke to timer eller vi kan bruke fire. Jeg pleier å sette grensen på fire timer og har ikke vært med på å bruke lenger tid enn det. Husk at det skal være tid til amming, kosing, byssing og bleieskift. Og kanskje en kaffe! 

Når skal vi ta bildene? 
De fleste nyfødtbildene tas når babyen sover, så det kan være lurt å velge et tidspunkt på dagen hvor babyen sover lengst. Om babyen også skal være våken er det lurest og ta bilder sovende først, for så og ta våkenbilder etterpå. 


 

nok 2500,- 

Reisekostnader kommer i tillegg,

Prisen inkluderer 5 etterbehandlede bilder i høy oppløsning. Visningsbilder blir lagt i et lukket galleri på nettsiden og vil være tilgjengelig i to uker for dere til å bestemme hvilke bilder dere vil ha. Med mindre annet er avtalt vil bilder kunne bli brukt til egen markedsføring. 

Ekstra bildesett med 5 bilder koster 1500,- per sett. 

 

Pris for fotografering...

Book her
Sofianett1
Sofianett1

press to zoom
Eira02
Eira02

press to zoom
Eira05
Eira05

press to zoom
Sofianett1
Sofianett1

press to zoom
1/5
Maria01
Maria01

press to zoom
13
13

press to zoom
Eira2
Eira2

press to zoom
Maria01
Maria01

press to zoom
1/5

HAR DU FLERE SPØRSMÅL? 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Jeg besvarer alle spørsmål!